Bedrijventeams 2018-10-04T10:58:17+00:00

BEDRIJVENTEAMS

Bedrijventeams

De Freedom Ride heeft een speciaal programma voor bedrijventeams. Zo worden deelnemers vooraf ontvangen in een speciale VIP-ruimte en is er na afloop genoeg tijd om na te kletsen onder het genot van een drankje en een speciaal buffet. Als aandenken wordt een mooie teamfoto gemaakt.

Een team bestaat uit minimaal 4 personen. Deelnemers van een bedrijventeam kunnen aan de pelotonstocht of de vrije toertocht deelnemen. De kosten zijn, ongeacht de afstand, € 65,- (excl. btw) per deelnemer. Je kunt jouw bedrijventeam inschrijven via het contactformulier op deze pagina. Vragen? Neem dan contact op met de organisatie via e-mail, het formulier hiernaast of telefoon: 030 – 8774491  (ma. t/m vr. van 09:00–17:00 uur).

Bij inschrijving ontvangt iedere deelnemer naast de zaken genoemd bij de pelotonstocht en de vrije toertocht nog het volgende:

  • Bedrijventeams fietsen vooraan mee in de pelotonstocht
  • Ontvangst vooraf met koffie/thee en koek in een VIP-ruimte
  • Pastaparty en borrel na afloop in een VIP-ruimte

Bedrijventeams kunnen zich tot 1 mei 2019 inschrijven.  We kunnen na 15 april niet 100%  meer garanderen dat de (juiste maat) wielershirts tijdens de Freedom Ride aanwezig zullen zijn. Mocht dat het geval zijn, dan zullen de shirts later worden geleverd. Vanaf april 2019 versturen wij de facturen voor de bedrijventeams. De betaling moet voor 1 mei 2019 bij ons binnen zijn.

Contactformulier