De 25 burgemeesters van het Veiligheidsberaad hebben besloten dat er geen vergunningen worden afgegeven voor publieke evenementen tot en met 5 mei 2021. Zelfs als de coronamaatregelen tegen die tijd zijn versoepeld, zal dat geen effect hebben op het besluit.
Dit betekent niet alleen een streep door Koningsdag, maar ook een streep door alle festiviteiten rondom 4 en 5 mei. We hadden het graag anders gezien, maar hierdoor zijn we helaas genoodzaakt om de Freedom Ride te verplaatsen…

Samen met onze partners hebben we besloten de Freedom Ride te verplaatsen naar zondag 4 juli. Zodra het weer kan, willen we met jullie op de fiets stappen om onze vrijheid te vieren! De Freedom Ride krijgt dit jaar een dubbele betekenis. We vieren niet alleen dat Nederland 76 jaar geleden is bevrijd, maar ook dat we na de lockdown eindelijk weer een toertocht mogen fietsen!

De inschrijving is inmiddels geopend voor de nieuwe datum & onze deelnemers zijn ingelicht. Mochten zij niet kunnen deelnemen op de nieuwe datum, krijgen ze hun geld gewoon van ons terug.

Hopelijk zien we je op zondag 4 juli op de fiets tijdens de vijfde editie van de Freedom Ride!