Bedrijfsteams2019-02-08T15:29:51+01:00

BEDRIJFSTEAMS

De Freedom Ride heeft een speciaal programma voor bedrijfsteams. Zo worden deelnemers vooraf ontvangen in een speciale VIP-ruimte en is er na afloop genoeg tijd om na te kletsen onder het genot van een drankje en een speciaal buffet. Als aandenken wordt een mooie teamfoto gemaakt.

Een team bestaat uit minimaal 4 personen. Deelnemers van een bedrijfsteam kunnen aan de pelotonstocht, de vrije toertocht of de recreatietocht deelnemen. De kosten zijn, ongeacht de afstand, € 50,- (excl. btw) per deelnemer. Je kunt jouw bedrijfsteam inschrijven via het contactformulier op deze pagina. Vragen? Neem dan contact op met de organisatie via e-mail, het formulier hiernaast of telefoon: 030 – 8774491  (ma. t/m vr. van 09:00–17:00 uur).

Bij inschrijving ontvangt iedere deelnemer naast de hierboven genoemde  zaken nog het volgende:

  • Bedrijfsteams fietsen vooraan mee in de pelotonstocht
  • Ontvangst vooraf met koffie/thee en koek in een VIP-ruimte
  • Pastaparty en borrel na afloop in een VIP-ruimte

Bedrijfsteams kunnen zich tot 1 mei 2019 inschrijven.  We kunnen na 15 april niet 100%  meer garanderen dat de (juiste maat) wielershirts tijdens de Freedom Ride aanwezig zullen zijn. Mocht dat het geval zijn, dan zullen de shirts later worden geleverd. Vanaf april 2019 versturen wij de facturen voor de bedrijventeams. De betaling moet voor 1 mei 2019 bij ons binnen zijn.

Contactformulier