WIELERKLEDING

Wielershirts

Ben je benieuwd naar de wielershirts van de voorgaande editie’s? Neem een kijkje op onze webshop! Hier vindt je naast de wielershirts van de voorgaande jaren van de Freedom Ride, ook oude editie wielershirts van onze andere evenementen.

WEBSHOP

Wielertenue 2021

Het wielershirt en de fietsbroek zijn beide los te bestellen, aan de hand van de maattabel kun je de juiste maat bepalen.
Let op: wielershirts vallen vaak wat krapper, dus bij twijfel een maat groter bestellen.

Met trots presenteren wij jullie het Freedom Ride 2021 wielertenue!

Crankjorum fietssokken

Tussen alle beperkingen door is de racefiets jouw beste vriend. Nog nooit waren fietsen en vrijheid zo sterk met elkaar verbonden. Samen met Crankjorum ontworpen wij daarom deze prachtige compressiesokken om jouw vrijheid op de fiets te vieren.

De kleding van Crankjorum is ontwikkeld en ontworpen voor en door wielrenners, zij weten als geen ander wat een goede renner nodig heeft. De fietssokken zijn mooi hoog en gemaakt van 94% zacht en sterk polyamide. Polyamide neemt geen vocht op maar transporteert het naar buiten, hierdoor krijg je na het fietsen geen koude voeten door het zweet en kan je na afloop rustig nog een drankje drinken of naar de koers kijken zonder blauwe tenen. De toevoeging van 6% elastane zorgt voor extra compressie en rekbaarheid zodat de sok naadloos aan jouw fietsvoetjes aansluit.

Fietssokken bestellen

Wielershirt 2020

In 2020 is de Freedom Ride helaas niet doorgegaan. Wel is het wielershirt van dit jaar nog beschikbaar.
Hieronder zie je het ontwerp van het shirt. Het shirt kost nu maar €15,-

Wielershirt 2020 bestellen