WIELERKLEDING

Wielershirts

De Freedom Ride heeft een nieuwe look gekregen. Vanzelfsprekend verandert het Freedom Ride tenue daarom ook mee! We hebben besloten het wielershirt in 2022 bij de inschrijving inbegrepen te maken. Zodra het ontwerp bekend is, komt hij op deze pagina te staan.

Crankjorum fietssokken

Tussen alle beperkingen door is de racefiets jouw beste vriend. Nog nooit waren fietsen en vrijheid zo sterk met elkaar verbonden. Samen met Crankjorum ontworpen wij daarom deze prachtige compressiesokken om jouw vrijheid op de fiets te vieren.

De kleding van Crankjorum is ontwikkeld en ontworpen voor en door wielrenners, zij weten als geen ander wat een goede renner nodig heeft. De fietssokken zijn mooi hoog en gemaakt van 94% zacht en sterk polyamide. Polyamide neemt geen vocht op maar transporteert het naar buiten, hierdoor krijg je na het fietsen geen koude voeten door het zweet en kan je na afloop rustig nog een drankje drinken of naar de koers kijken zonder blauwe tenen. De toevoeging van 6% elastane zorgt voor extra compressie en rekbaarheid zodat de sok naadloos aan jouw fietsvoetjes aansluit.